NEW IN – ISLAND GIRL

God morgen, fine mennesker. 

Flott engasjement rundt forrige innlegg, noe jeg er virkelig glad for å se. Dere er så fantastisk, alle sammen! 

Selvom det føles litt overfladisk og en liten tanke upassende å gå direkte fra mobbing til neglelakk, vet jeg at dere forstår at jeg ikke glemmer et viktig tema, selvom jeg bare blir nødt til å vise dere den nye lakken jeg fant på nærbutikken på hjørnet. Utrolig hva man kan finne til en billig penge, og denne neon rosa lakken som er matt i fargen har gått rett inn blandt favorittene. Om den holder like lenge som noen av «kvalitetslakkene» jeg har i samlingen, gjenstår å se, men så får man jo det man betaler for. Hehe…

Men dere? Jeg har tenkt litt mer over dette prosjektet til Bergens Tidene, og jeg vil så veldig gjerne engasjere så mange av oss som mulig til å vise at vi faktisk bryr oss. Derfor hadde det vært helt rått om dere sendte et bilde av dere selv til meg på mail ([email protected]) eller i innboks på Facebook, hvor dere lager V-tegnet som står for Vær en venn. Jeg vil så gjerne lage en stor kollasj med bilder av alle oss som engasjerer oss i prosjektet, som jeg rett og slett kan sende til BT, så nå håper jeg på å få mange bilder i dagene fremover ♥

Nå er vi på vei til Morten og Caspar, for her er nemlig klokken 19:30, og i kveld skal vi grille og drikke vin på takterrassen. Deilig kveld i enda deiligere selskap!

Ha en strålende start på dagen, fininger. Det er jo freeedaaag for pokker. Wuuuhuuuuu ♥

SMASK