NEW IN – LONDON SHOPPING

Hei igjen, vakre lesere. 

Ja da var det vel strengt talt på tide å vise dere resultatet av de tre dagene med shopping i London, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Jeg fikk fatt i alt jeg var ute etter, og det som var viktigst å få med seg hjem var en Lakers-topp, neonrosa Vans, snapbacks, og noen nye topper. Behovet er rimelig dekket, såpass dekket at jeg faktisk er så dritt lei shopping som det er mulig å bli, og jeg tror både lommeboken og jeg er klar for en liten shopping-pause. Eller vent litt… Jeg tror vi legger til en liten «med forbehold om endringer». Hehe. 

Hva synes dere? Mye fint, sant vel? Jeg er som sagt superhappy med mine nye kjøp, og senere i dag kommer et innlegg med noen reale London-tips, så stay tuned. 

Nå kom Betty akkurat inn døren med lunchkaker, og jeg bare, » jaaaaaaaaaaa», så nå skal vi spise litt, så skrives vi litt senere. 

Klem i fleng ♥