Annonse

NEW IN – MOOLO INTERIØR

God kveld i stuggu!

Jeg må selvfølgelig vise dere hva som kom i posten i dag, for jeg har nemlig bestilt noe nytt og fresht til leiligheten.

Jeg kom nemlig over nettsiden moolo.no, som tilbyr interiør på nett. Utvalget er herlig, og spesielt utvalget av bl.a serviettene. Unnskyld meg, men hvor moro er det ikke å kunne dekke opp bordet til en jentemiddag, og teksten på serviettene er «Time to drink champagne and dance on the table«? Jeg falt pladask, og disse serviettene skal pryde bordet neste gang jeg inviterer til et middagskalas. Man må jo ha noe kult på bordet som veier opp for at middagen som serveres ikke er hjemmelaget, men kommer fra take awayen på hjørnet. Hehe. 

I tillegg finnes det også servietter med teksten, «Calories! Tiny creatures that live in your closet and sew your clothes a little tighter every night«. Hahahah, man må jo bare elske det!

Serviettene finner dere HER, og i tillegg til disse klikket jeg også hjem noen superfreshe telysholdere. Var de ikke fine? Ta gjerne en nærmere titt på dem HER.

Enda en ting jeg selvfølgelig også måtte bestille, var en bokstav-kopp. Det er jo litt hyggelig å ha sin egen kopp med sin egen bokstav, og jeg vurderer faktisk å bestille flere av disse koppene, slik at jeg for eksempel kan sette sammen noen hyggelig ord, og rett og slett bruke dem som små vaser i vinduet. Dere finner koppene med bokstavene HER

Nå skal jeg skru sammen den nye TV-benken min, for selvom jeg ikke lenger har TV, var jeg jo selvfølgelig nødt til å kjøpe en ny TV-benk! En sånn smal sak, som passer perfekt her hjemme, og om ikke lenge skal dere endelig få se det endelige resultatet. Jippiii!

Ønsker dere en strålende kveld ♥

//Reklamebasert innlegg

Annonse