Annonse

NEW IN – NAIL POLISH & TOP COAT


God morgen, verdens fineste!

I dag er vi helt ferdig og ligger som slakt på sofaen etter en meget vellykket lørdag, og jeg skal nok få lagt ut noen bilder etterpå…

Først og fremst vil jeg bare tipse dere om en ny neglelakk samt en fantastisk top coat fra MakeStyle. Jeg har skrevet litt om TL Design neglelakkene tidligere, og jeg har virkelig lagt mitt elsk på disse. Lakken er lett å påføre, tørker fort, finnes i alle regnbuens farger, og nå er det den oransje (herfra) jeg har fått skikkelig sansen for. Jeg har ikke før nylig testet min nye top coat (herfra), som gir et helt fabelaktig resultat. Neglelakken sitter enda lenger og i tillegg gir top coaten en nydelig glans og glatte fine negler. Denne kan jeg virkelig anbefale til alle. 

Nå blir det sen frokost på stamplassen vår, før jeg litt senere skal kjøre Betty til flyplassen, noe jeg absolutt ikke har lyst til. Hater å se henne dra, men heldigvis kommer hun tilbake om to uker for å være med på bursdagsfeiringen min. Blir ikke det samme uten henne ♥

 

Ha en herlig søndag videre, søtiser!

//Reklamebasert innlegg

Annonse