Annonse

NEW IN – NEON & ACCESSORIES

God kveld i stuggu! 

Har dere en fin lille lørdag? I morgen er det torsdag, og helgen nærmer seg med stormskritt. Igjen! Føler det bare er helg, jeg. Hehe. Apropos helg, så var jeg i dag nødt til å kjøpe noe jeg kan gå med på lørdagens feiring i Århus. Alltid kjekt med noe nytt, og denne gangen ble det en neon gul topp fra Lindex samt passende tilbehør fra Glitter. Dette blir perfekt til et sort skjørt, sorte wedges og en denimjakke, og ingen ting er herligere enn å ha antrekket til helgen klart i god tid. Jiippiii! Har en mega stor overraskelse til Betty i forbindelse med bursdagen hennes, og jeg klarer nesten ikke vente med å fortelle dere hva gaven fra meg blir til henne. Gled dere! 

Forresten, så holder jeg på å lage et innlegg som viser freshe høst/vinerjakker, samt «How to style» et fargerikt skjørt. Ser at flere ønsker noen slike innlegg, så da kan jeg bare informere om at dette er på vei. 

SMASK ♥

Annonse