Annonse

NEW IN – NEON TEE

Heisann hoppsann, darlings ♥

Jeg sitter her fremdeles… På den samme jævla stolen ved kjøkkenbordet, og her sitter jeg dag ut og dag inn. Det gikk skikkelig opp for meg i dag, da jeg snappet med Stine og hun bare, «har du beveget deg fra den stolen der i da eller?», og jeg bare «nei for pokker». Hahahah, jeg må booke flere møter! Støver jo ned her jeg sitter… 

Anyways, jeg var faktisk i bevegelse da postmannen ringte og ba meg komme utenfor for å hente en pakke jeg har ventet på. I pakken lå bl.a DENNE sinnyskt freshe t-shirten fra She Inside, og selvom det er høst, er det ingen hindring for å ikke sette farge på hverdagen med neon og andre sprelske farger… Booom!

Fresh eller? 

Denne skal sprite opp garderoben min i høst, og jeg gleder meg til å kombinere den til store stikkegensere, en lue på hodet, et skaterskirt og kule boots. 

Stine bidrar til å dra meg ut av huset i dag, og litt senere skal vi ta noen øl i solen på Løkka. Høstpils er jo absolutt innafor hvis været tillater det, og jeg gleder meg til en sosial og superkoselig ettermiddag i godt selskap. I kveld kommer Bettyen som blir værende til i morgen, så nå kan jeg virkelig ikke klage. Hurraaa for denne deilige torsdagen!

Jeg ønsker dere en fantastisk fin torsdag så lenge, så snakkes vi litt senere. 

SMASK ♥

Annonse