NEW IN – NIKE AIR MAX

Hei igjen, fininger ♥

Her er de! De råeste Nike Air Max’ene EVER, som jeg var så sinnsykt heldig å få fatt i da vi var i Benidorm for noen dager siden. Radaren peilet liksom bare inn skoene fra utsiden av butikken, og disse var det første jeg masjerte bort til for å prøve og deretter selvfølgelig kjøpe. Disse MÅTTE jeg bare ha! Freshe eller? Her snakker vi faktisk shoegasm på høyt nivå, og jeg gleder meg til å bruke disse til en boyfriend-fitted denimshorts, en lang og litt slækk tank topp og selvfølgelig en snapback.

Hoi hoiiiiii for noen sko, og jeg tror dere nå har fått med dere at jeg er sinnsykt fornøyd med kjøpet. Hehe!

Sooo freakin’ fresh!

Ellers er jeg (etter å ha sittet i timesvis for å laste opp disse bildene) straks på vei inn i dusjen for å gjøre meg klar til kvelden. I kveld blir det nemlig en skikkelig date night på oss, og jeg skal faktisk pynte meg sånn skikkelig å slenge på meg high heels og greier. Jaggu ikke hver dag verken dere eller noen andre for den saks skyld, ser meg litt mer dressed up, og da er det faktisk litt ekstra stor stas og gjøre seg litt ekstra fin. Gleder meg ♥

Har dere noen spennende planer for kvelden, skjønnheter?

SMASK