Annonse

NEW IN – PINK PLATFORMS

Hellooo darlings ♥

Det er i dag som i går svært hektisk, og jeg har akkurat kommet hjem fra et hyggelig møte med de fine snuppene hos ShoeLounge. Nå blir det mailbox-clean up, før jeg skal i et nytt møte, og senere hygge med noen fine venninner. 

Før den tid blir jeg jo helt nødt til å vise dere disse helt rå rosa platformsene fra Converse, som ble med meg hjem fra Urban i går. Hvor sinnsykt kule er ikke disse, hæ? Jeg digger dem, og gleder meg til å komme litt opp i høyden på disse rosa herlighetene. Skoene finnes forresten også i web-shoppen HER, for de som er like begeistret som meg. Juuubiiii!

Minner også om en herlig konkurranse som er på vei ut på instagram as we speak… Hurraaaaa ♥

Ha en herlig dag så lenge, så skrives vi litt senere…

Smask, Klask & Dask 

Annonse