Annonse

NEW IN: RÅLEKKER JULEPYNT

 

Som jeg nevnte for to dager siden, er det fullt mulig å få julestemning her i Spania! Jeg har aldri sett så mye vakker julepynt som her, og det kommer vel ikke som en overraskelse at jeg har gått litt crazy bananas, haha. Jeg hadde jo et håp om å finne juletrepynt og dekor som passer bedre inn hjemme hos oss en den fargerike galskapen fra i fjor, men jeg hadde aldri sett for meg å finne såpass mye som passer perfekt inn med nåværende fargepalett.

Nå har vi jo landet på farger som blått, rustbrunt/oransje, grått, sennepsgult, sort, gull og grønt, og det kommer til å bli så latterlig lekkert nå når vi skal pynte til jul. Juletreet kommer til å se helt fantastisk ut med de nye kulene og den nye juletrepynten – det er jeg helt sikker på. Så nå tenkte jeg å vise en liten smakebit av hva som blir med meg hjem til Oslo. Det er ikke det helt typiske rødt, gull og grønt, men likevel mer tradisjonelt enn fjorårets craziness, haha. Jeg elsket treet vårt i fjor, men årets tre? Halleluja! Dette kommer til å bli skikkelig flott ♥

Jeg måtte også kjøpe disse skjønne små firbente, som skal få plass i adventsstaken med et lite juletre, litt fake snø og noen kongler. Det tror jeg kommer til å bli skikkelig koselig! Jeg la også noen linservietter og bordkortholdere i handlekurven – jeg har nemlig noen helt spesielle planer for borddekkingen til årets julebord, og jeg gleder meg allerede til å vise dere. Håper du er klar for enda mer juleinspo, haha. Hvis ikke – skrik ut!

Nå skal jeg lage vegan taco til mams og Jon, så da vil jeg bare ønske deg en deilig torsdagskveld. Takk for nydelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, forresten. Jeg blir jo helt rørt her jeg sitter ♥ LOVE YOU!

Annonse