Annonse

NEW IN – SILVER CHAIR

OMG! Jeg har gått til innkjøp av verdens fresheste og mest crazy godstol, som kommer til å passe perfekt inn i den nye stilen… Og folkens? Jeg bytter ikke bare ut interiøret… Jeg bytter like så greit ut hele forbanna lieligheten, og flytter om ikke lenge til herlige Løkka. FY som jeg gleder meg, og ikke minst til å ta dere med på hele denne sinnsyke forandringen i ny leilighet.

WOoohoooo, jeg er så giret at jeg holder på å falle av stolen. Folkens? Jeg kommer til å få en BALKONG! Hører dere? BALKOOOONG! Og GJETT om jeg skal kose meg ute på den i sommer, og mens jeg faktisk sitter på en stol som faktisk får plass på balkongen… Jeg spyr jo bittelitt hver sommer, når jeg tar et steg ut på min nåværende franske balkong, mens jeg tenker, «hvorfor i alle dager, kunne de ikke laget denne en halv m2 større??»… Jaja, nå får det bli noen andre sitt problem, mens jeg skal kose meg på østkanten. Jiippiiii!

Men over til denne stolen… Helt rå, sant? Den er fra den KARE butikken på Frogner, hvor jeg også kjøpte sofaen, og nå skal det bli mye fargerik og glinsende stemning fremover. Gled dere!

Nei, nå må jeg lande litt, for om ikke lenge skal vi møte resten av gjengen… Dinner & Wine står på menyen, og vi gleeeder oss. 

Nyt kvelden, og så annonserer jeg vinneren av gavekortet fra Junkyard på Facebooksiden min HER, kl.22 i kveld! Boooyaaaah ♥

Annonse