Annonse

NEW IN: EN SMAK AV MEXICO!

Happy lørdag, skjønne venner ♥

Jeg sitter her på kjøkkenet og hygger med dagens andre kaffekopp. Den første koppen tok jeg i sengen, for hva er vel bedre enn å starte lørdagen på rolig vis, i armkroken til verdens beste mann, mens jeg slurper i meg en rykende varm, og sterk kopp kaffe? Det blir ikke bedre enn det!

I disse dager har vi full opprydding i både skuffer og skap – jeg har nemlig store interiørplaner for denne cribben her, og da trenger jeg at alt er skikkelig ryddig før jeg setter i gang. Flere rom skal males – det samme gjelder gulvet i hele 2. etasje, og fargepaletten er rett og slett en drøm. Jeg skal dele litt inspirasjon litt senere i dag, og etterhvert blir det en del DIY-prosjekter både her på bloggen og på YouTube. Det er nemlig mye jeg har i tankene som jeg skal lage selv, og ingenting er jo kjekkere hvis resultatet blir såpass bra at jeg kan dele fremgangsmåten videre med dere, fine lesere… Eller?

Jeg kom over disse herlighetene da jeg ryddet på badet i sted – jeg er jo en sucker for slike armbånd som det her, og disse ble med hjem fra Mexico.

Vi kom i snakk med en skjønn jente som bl.a satt og laget armbånd som det her, og vi måtte selvfølgelig kjøpe med oss noen hjem. Dette er faktisk kunst i mine øyne! Jeg mener å huske at vi mekket slike armbånd i tenårene, men de var ikke i nærheten av så detaljrike som disse. Hjelpes som jeg gleder meg til sommeren, og til å kombinere disse med solbrun hud, solbriller, og en slækk og deilig sommerkjole.

Vi shoppet ikke så mye mer enn armbånd, men det var riktignok to ganske store gjenstander vi ikke klarte å si nei til – en hengekøye som blir perfekt på uteplassen, og en hengestol som skal få plass i stuen. Denne stolen kommer til å passe perfekt inn med de nye endringene og den nye fargepaletten, og til slutt skal cribben vår være et bohemsk paradis som får enhver person som kommer inn her, til å føle at de befinner seg i det deilige utland! Herregud som jeg gleder meg til å komme i gang med alt…

Nå skal jeg ut til mamma og Jon, og hjelpe til med litt ommøblering – min favorittaktivitet, haha. Nyt dagen så lenge, så sees vi litt senere ♥

Suss og klem

Annonse