NEW IN – SNOW WEAR

Hei igjen… Denne dagen har gått med til å styre på i leiligheten til mamma og min stefar, så etter noen timer med montering av diverse møbler, var det ekstra hyggelig at en pakke ventet på meg på posten. Dette var pakken fra Junkyard som jeg bestilte for noen få dager siden, med den nye rå camo snowboardjakken, den sorte buksen, snowboardsokker og lue. Jeg klarte ikke å åpne denne pakken fort nok, og jeg er så sinnsykt fornøyd med innholdet. Denne sesongen blir det militær både på fjellet og i byn, og nå må tiden bare rase forbi, sånn at jeg kan komme meg til fjells. Hehe. 

Jeg velger som regel guttemodellene, både i jakke og bukse, da jeg synes fittingen er freshere, og buksen fra CLWR finner dere HER, jakken (også fra CLWR) HER, luen fra Burton HER og sokkene fra Carhartt HER

Vil igjen også bare tipse dere om et knallgodt tilbud fra nettopp Junkyard, som dere kan lese mer om HER.

 

Har dere en fin kveld, skjønninger? ♥