NEW IN – TILBEHØR TIL KALDE DAGER

Akkurat det jeg trengte, noen skikkelige gode ull labber og to varme ullskjerf! Labber HER, grått stort cashmereskjerf HER, og sort mindre ullskjerf HER. Dette har jeg vært på jakt etter en stund og fant dem på en herlig nettside som heter Topping.no, som tilbyr mange herlige ull produkter. Det er jo ingen tvil om at det er ull som varmer best, og det skal bli godt å erstatte akryl-tubeskjerfet med kvalitets ull på ekstra kalde dager. Slike produkter som dette er jo også den perfekte julegaven til mamma, søster, venninne eller bestemor, og jeg anbefaler alle å sjekke ut nettsiden som dere kan finne HER. Sjekk også ut Facebooksiden til Topping.no HER.

Fine sant? Gleder meg til å vise dere skjerfene i et outfit innlegg, men i dag ser jeg helt forjævlig ut, og har null energi til å ta på meg noe annet enn hoodien jeg nå er iført. Labbene derimot, varmer føttene mine as we speak, mens jeg koser meg med søndags-snacks, Dennis og Big Bang Theory. Perfekt hangover Sunday. 

Hvordan er deres søndag i dag da, fininger?

//Reklamebasert innlegg