NEW IN – ZEBRA AND PEACH

God morgen fininger ♥

Da var det mandag igjen da, og jeg starter like så greit dagen med å vise dere noen superfreshe produkter jeg nylig klikket hjem fra Ellos. Jeg er jo i fullstendig interiørmodus om dagen, og Ellos har faktisk overraskende mange kule produkter som passer perfekt inn i stilen jeg har gående.

Siste tilskudd ble altså dette kule serveringsbrettet med zebra mønster som blir perfekt når jeg skal ta frokosten på sengen (her). Denne høye, massive og kule vasen (her), et nytt zebra putetrekk som blir et friskt pust blant de andre fargerike putene mine (her), dette dødskule peace tegnet som jeg har vist til dere tidligere (her), og denne freshe blomsterpotten med trendy tekst (her). I tillegg bestilte jeg også en tilsvarende blomstervase som den dere ser her, bare i en enda høyere variant (her) som blir perfekt til lange liljer som krever en kraftig vase. Guri land så fornøyd jeg er, så nå gjelder det bare å finne en passende plass til alt sammen…


At jeg må få fingeren ut og sette i gang med å henge opp hyller på den tomme hvite veggen er ihvertfall sikkert, men det får jeg ta når jeg er tilbake i Oslo… Jada, jeg forlater nemlig om ikke lenge hovedstaden, og hvor jeg er på vei får dere vite litt senere. Må jo sette i gang noen tiltak for å gjøre en ellers gørr og kjedelig mandag litt mer spennende og festlig, eller hva? Moahhahah, dette er GØY!

Skrives litt senere da, vakre lesere. Noen som har en anelse om hvor jeg er på vei? Og dere? I dag eller i morgen får dere en video med svarene på spørsmålsrunden… Hurrraa!

LOVE YOU ALL ♥