Annonse

NEW MEXICO

//Lokal time: 10.10

Happy gooood moooorniiiing ♥

Denne tidsforskjellen og de ulike tidssonene, altså – jeg blir aldri klok på dem, og på denne ruten er vi jo faktisk innom 3 ulike tidssoner. Akkurat nå er jeg faktisk litt usikker på om telefonen min er innstilt på riktig klokkeslett, men det finner vi nok ut av etterhvert.

Vi har nå våknet opp etter en natt i Albuquerque, og skal straks sette kursen mot Seligman. Denne lille plassen her kommer dere til å digge, men først må jeg vise dere noen snaps fra unike Tucumcari, New Mexico!

IMG_0017

IMG_0003

IMG_0036

IMG_0169

IMG_0026

Den halvt blomstrende, halvt forlatte strekningen på Route 66 i Tucumcari, forteller hele historien om denne lille byen… Dagene med virksomhet, sine dager med nedgang, og sin stadig voksende vekkelse. Tucumcari er både unik og fascinerende, og er en av de aller mest ikoniske småbyene langs Route 66. Den huser ca. 5000 innbyggere, og når man vandrer rundt her i Tucumcari, er det ingenting som tyder på at befolkningen har gått videre i et nytt årtusen. Det er så sjarmerende sært, og noe jeg anbefaler alle å oppleve en eller annen gang i løpet av livet.

Langs ruten er det jo like vanlig at fastfood-kjedene dukker opp rundt hver eneste sving, som det er at jeg skifter sokker. McDonalds-skiltene lyser mot deg når du sitter i bilen, og det som er så herlig med Tucumcari, er at det ikke finnes en eneste fastfoot-kjede her. Restaurantene er lokale og unike, og det er noe jeg setter stor pris på.

Vi tok middagen på Del’s – en restaurant som hadde flere mexicanske retter på menyen til vår store glede. Litt nachos og salsa funker hver gang, og en burrito med bønner er også noe å rope hurra for. Vi ble tatt imot av en snodig type, selvsagt iført cowboyhatt og cowboyboots, og selv om det var vanskelig å forstå hva han sa, fikk vi likevel servert det vi bestilte, samt ei litta salat on the side. Dette var virkelig smakfult, og en av de mer hyggelige middagsopplevelsene på turen så langt.

IMG_0166

IMG_0170

IMG_0025

IMG_0168

IMG_0034

IMG_0002

IMG_0033

IMG_0165

IMG_0035

IMG_0023

IMG_0013

IMG_0038

IMG_0009

IMG_0041

Boyfriend Denim Shorts fra StyleConnection HER

Sjarmerende, ikke sant? Dette må uten tvil være en av mine favorittplasser langs Route 66!

Alright… Da står Seligman for tur, og hvis hotellet innfrir ønsket mitt, jeg la igjen på bookingsiden, får vi i natt sove i et rom med Betty Boop-tema, haha. Knallrosa stoler og gardiner? Jeg lukter en fotoshoot i det fjerne, hehe!

Har dere hatt en fin dag så langt, skjønninger?

LOVE YOU ♥

Annonse