Annonse

NEW YEAR CELEBRATION

God kveld i stuggu, skjønnheter ♥

Nå har vi kommet oss hjem fra Dalen, og Betty og jeg ligger og superchiller i sofaen etter altfor mange timer i bilen. Kø, sa du? Fy flate den nyttårstrafikken bidrar ikke akkurat til å komme fort hjem, men hva gjør vel det når man sitter i en bil fullastet med fantastiske kvinnfolk…

Jeg lovet dere bilder fra nyttårsfeiringen, og endelig kommer en haug av ekstremt glade bilder fra en ekstremt fin feiring. Vi hadde det jo altfor gøy i går, og ett av høydepunktene var da vi på en god snurr fikk total lættis da bord bomben aka Kinder Surprise, ble fyrt av midt i stuen, og funny gadgets ble skutt ut til alle kanter. Den der Kinder Surprisen var nemlig like gøy for oss voksne, og jeg skal ikke legge skjul på at boblene kanskje fikk øyeblikket til å bli enda mer hysterisk morsomt. Mulig dere skulle vært der for å forstå greien, men GØY var det. Hhaahahahhh! Jævla NØRDS!

Her er altså noen deilige nyttårssnaps, og jeg håper alle dere fantastiske lesere hadde en like FAB feiring som oss ♥

Åh, FOR en feiring, og JODA… Vi hadde faktisk vårt helt private discolys, og JA… Vi hadde faktisk tatt med borddekorasjon fra Oslo for å gjøre feiringen enda mer komplett. Hehehehe! Den kvelden der altså… Herlig å være omringet av de beste vennene mine på årets siste dag, SELVOM det absolutt ikke hadde vært feil å feire den med kjæresten. Heldigvis sees vi i morgen, og da er det faktisk bare kos som står på agendaen. Hehehe!

Men folkens? Fortell meg om gårsdagen da!? Har dere noen juicy stories på lager som dere ønsker å dele med meg? 

Ser forresten at noen av dere har lagt merke til at det ikke lenger går an å stemme på meg i Vixen Blog Awards, og det er helt korrekt. I går var visst absolutt siste frist til å gi sin stemme, men det er altså den 9.januar som er dagen for avsløring. Jeg er så spent på om jeg går videre til neste runde, og vil bare takke enda en gang til alle dere som har stemt på meg. Dere er så herlige!

Nå kommer maten vi har bestilt, så da vil jeg bare ønske dere en helt strålende kveld. Sov godt når dere kommer så langt, så snakkes vi i morgen ♥

Love you all

Annonse