Annonse

NEW YORK BEKJENNELSER

Folkens? 

Jeg har lest min første bok (jada, WTF) og jeg klarte omtrent ikke å legge den fra meg før jeg var helt ferdig med den.

New York Bekjennelser er Bastion Forlags nyutgitte roman som får enhver følelsesløse jævel til å svette litt i luggen. Emma Chase er forfatteren bak herligheten, og jeg elsker denne pirrende romanen.

Drew Evans har tilsynelatende alt: Oppvokst i velstand, en vellykket forretningsmann og er dessuten en av New Yorks mest ettertraktede ungkarer. Noe han selv er inderlig klar over. Men nå ligger han ubarbert og puslete i den luksuriøse leiligheten sin med influensa. Det er i alle fall det han selv påstår..  Eller har forfatningen hans noe med Katherine Brooks å gjøre? Den ekstremt dyktige og tiltrekkende nye kollegaen hans. Hvordan har hun forvandlet den arrogante og kjekke rundbrenneren til en skadet og desperat skygge av seg selv?

Jeg levde meg fullstendig inn i denne boken, så for meg hvordan karakterene og omgivelsene så ut, og alt i alt var hele boken ekstremt HEIT. Jeg ble faktisk litt svett i luggen på flere steder i boken, og beskrivelsene og skildringene er rett og slett magiske. Drew er heit, han er rik, han er velutstyrt og har draget på damene. ALLE damene! Han har mistet tellingen på hvor mange han har feid over, hvor mange BJ’s han har fått på New York’s mange offentlige toaletter, han elsker jobben sin, og jobben er viktigere enn alt. Han tror ikke på kjærligheten og for Drew er kvinner ment som noe lekkert å se på som har én jobb å gjøre – Tilfredstille mannen! Han elsker kvinner i høye hæler, ikke bare fordi det ser usannsylig lekkert ut, men fordi han elsker tanken på hvordan disse høye hælene vil ta seg ut over skuldrene hans mens han er på god vei inn i henne. Han er en kåt jævel som alltid får det som han vil, helt til han møter Kate Brooks.

Kate har alt han ser i etter en dame. Langt mørkt hår, kyssbare lepper, noen vidunderlige former, lange vipper og dådyrøyne, MEN hun kaster seg ikke etter ham som alle andre. Hun er forretningskvinne, forlovet og selvfølgelig smellvakker, og er det én ting Drew drømmer om, så er det å se ned på henne mens de fyldige leppene omkranser den store pikken hans. Oj.. DER ble jeg litt i overkant revet med og akkurat nå ble jeg nesten litt pinlig berørt av det jeg faktisk sitter her og skriver. Hhaahh! Jaja, føkk it. Jeg fortsetter..

«Hun kaster håret bakover, og jeg forestiller meg at hun gjør akkurat det mens hun rir meg med lange, harde støt. Gud. Jeg har fått lap dancer av de beste stripperne i byen, og det har aldri gått for meg i buksa – ikke én gang. Men det er akkurat det som kommer til å skje her hvis ikke denne sangen er ferdig litt faderlig fort.«

Dere skjønner tegningen, sant? 

Denne boken er heit, brennheit, og forfatteren har en unik evne til å skape spenning og troverdige person- og miljøskildringer. Jeg tror at menneskene i boken finnes på ekte, og å lese New York bekjennelser når jeg faktisk sitter på et hotellrom i New York, gjør hele leseoplevelsen enda mer magisk. Kommer vi til å møte på Drew og Kate på en av de fine restaurantene vi skal besøke i helgen? I så fall blir jeg nødt til å slå av en prat. Hehe. 

Boken er ment for de som har bikket seksuell lavalder, og har du enda ikke opplevd lidenskapelig og hinsides god sex, får du i hvert fall lyst til å oppleve det når du nærmer deg halvveis ut i boken. New York Bekjennelser er verdt å kjøpe med seg hjem fra din nærmeste bokhandel. Les den i sengen når mørket senker seg, og lev deg inn i den troverdige dramatikken og enorme lideskapen. 

Noen som er bittelitt keen på å lese den eller? Mohahah!

I forbindelse med denne bokanmeldelsen er det i dag litt ekstra kjekt å være blogger, for alle vi bloggere blir nemlig med i trekningen av en tur for to til New York ved å publisere en anmeldelse, merke den med #nybekjennelser, samt poste linken til denne på https://www.facebook.com/BastionForlag. Er ikke det litt kult så vet ikke jeg, og ekstra gøy er det da jeg vet at flere av dere faktisk blogger. Wuuhuu! Kom dere opp av sofaen, send en mail med navn og adresse til andre@bastion.no, få boken i posten, skriv en anmeldelse før 1.juni og vips så er du med i konkurransen. HURRAAA! Har du ikke blogg, opprett en.. Neida, joda.. HE HE! 

Nyt dagen, darlings. Nå skal vi på shopping ♥

Annonse