Annonse

NEW YORK BREKKIE

//Annonse for Swiss Clinic

God natt eller god morgen eller alt ettersom, haha!

For en deilig dag vi har hatt. Altfor kald riktignok, men når solen skinner fra blå himmel kan man ikke klage på tross av de heftige minusgradene. Jeg glemte jo å kjøpe en varm jakke i går. Jeg kjøpte nemlig bare bikinier, HE HE! Og fargerike truser. Og sneakers! Det var det jeg kjøpte, og det kommer ikke akkurat godt med når de 15 minusgradene føles som minus 22 (hilsen værmeldingen) LOL! 

I dag tok vi fatt på SOHO hvor vi shoppet enda mer, og jakten på den varme jakken var bare å se langt etter. Nå bugner jo butikkene av vårkolleksjoner og badetøy, men jeg fant en fet og midt på treet varm bomber som ble en ok erstatning for skinnjakken. Dessuten økte jo kroppstemperaturen et par hakk etter hver gang vi entret et prøverom, så her er det ingenting som stopper oss, hahaha!

Vi fikk en anbefaling til lunsjsted, og halleluja sier vi bare.. Lov meg at dere stikker innom Le Pain Quotidien om dere skal til NY, oki? FOR et utvalg.. Herregud så mye godt, så mye godt at vi stakk tilbake for en tidlig middag. Det sier litt.. Økologisk var det også, og det er vel ikke akkurat negativt, er det vel? I hvert fall ikke nå som jeg prøver å få bukt med dette altfor ivrige søtsuget mitt.

Jeg har jo lyst til å angripe hver eneste godteributikk jeg ser opp til flere ganger for dagen, så derfor takket jeg faktisk ja til et samarbeid med Swiss Clinic, som innebærer å både teste og omtale deres Swiss Diet produkt. Veldig ulikt meg å slenge meg på noe sånt, men nå tenkte jeg at det ikke ville skade å i hvert fall bare teste det ut. Navnet kan virke litt skremmende. Diet, liksom. Men heldigvis er produktet alt annet enn farlig. Dette er absolutt ikke et sånt der typisk og idiotisk slankeprodukt som skal gjøre deg tynn som en flis på under en uke, men et kosttilskudd som skal gi deg litt mer energi og minske søtsuget. Tablettene er med meg på tur, og siden de skal taes i kombinasjon med et måltid, dro jeg opp boksen da da vi var ute og lunchet, og bare, «Pay, ta et bilde av meg og denne boksen nå da. Litt sånn tilfeldig sånn at det ser like ekte ut som det faktisk er i virkeligheten«.. Hahahah.. Bloggere ass. Finnes det noe håp for oss egentlig? Jeg ler meg ihel!

Anywho..

Swiss Diet, altså.. Jeg har testet det i litt over en uke nå, og når jeg tenker over det har jeg faktisk vært litt mindre keen på søtsaker enn vanlig. Søtsuget er ikke borte riktig enda noe jeg heller ikke hadde forventet etter kun en ukes bruk, men jeg skal i hvert fall gi det et dedikert forsøk. Jeg kan jo seriøst ikke gå rundt å drømme om smågodt og kaker hver forbanna dag, så vi får krysse fingrene for at Swiss Diet tar bort den største sukkerinteressen. 

Swiss har en kampanje gående om dagen hvor alle som er keen på å teste ut produktet kan få det til en nedsatt pris, og det er jo alltid alright. En hundrings en en fin rabatt, og kosttilskuddet bestiller dere HER om det skulle være interessant.  

Nei, dere.. Vi koser oss fælt altså.. Og vi er fortsatt så stappmett etter tre måltider på Le Pain at det gjør vondt. Skikkelig vondt, men sånn godt-vondt! Æ LIGE D! Åjaaa.. «Le PAIN!».. We get it now.. Mohahahahaha!

Vi skravles, skjønninger ♥ Nå skal vi sove, og når jeg våkner igjen skal jeg på forelesning på Berkeley College! WÆÆÆÆÆ, spennende! 

Peace out!

Annonse