Annonse

NEW YORK DAY 1

Heia ♥

Denne tidsforskjellen er så forvirrende atte HJELP, så beklager fraværende blogging i dag. Vi dro jo på shopping som dere vet, og det gikk jo bedre enn forventet. I 7 timer shoppet vi som gale, og klarte så vidt å få plass til både posene og oss selv i taxien tilbake til hotellet.. Altså, SYV timer.. Det er lenge det, men sånn går det når man har alt av favorittbutikker på en og samme plass.

Manhattan er ikke stedet for shopping malls, og i såpass mange minusgrader kan det være rimelig alrigt å finne alt man vil ha under ett og samme tak. Da er det Queens som gjelder, og Queens Mall er absolutt verdt en visitt om man er keen på fargerike bikiner, fresht undertøy, verdens kuleste sneakers og deilig sminke.. Apropos sminke.. I dag gikk jeg amok! Jeg som egentlig ikke kan sminke, bortsett fra mascara. Mascara kan jeg, og er det én mascara som leverer varene så er det en fra Too Faced som kun selges på Sephora. Jeg har faktisk utsatt mascara-shoppingen til denne turen, og hamstret med meg et solid utvalg til flere uker frem i tid, haha. I tillegg kjøpte jeg øyenskygge.. Wæææ.. Øyenskygge for pokker.. Det er i hvert fall nytt for meg, men jeg synes det er så fint når man skal freshe seg litt ekstra, så nå får vi se om jeg klarer å påføre det selv. LOL! 

Men okei.. Nå ble det veldig mye skravling her om veldig mange uinteressante ting, og egentlig burde jeg jo hatt noe mer interessante bilder enn dem som er inkludert i innlegget. Nok en gang glemte jeg at jeg hadde blogg oppi all shoppingen, så det dere får se under her er litt random snaps fra bl.a hotellet som by the way er helt rått. Omgivelsene er FAB og helt i min gate – masse farger og kule elemtenter som inspirerer til tusen, men rommene er så knøttsmå at du kan le deg ihjel.

I går da vi sjekket inn var det så vidt plass til å snu seg, og da overdriver jeg ikke. Badet mitt hjemme var større enn rommet liksom, men vi tok det med en god latter og et smil da vi fikk greie på at dette er litt av hotellets konsept. Knøttsmå rom og kule omgivelser til en billig penge.. Vi kan absolutt ikke klage, og dette hotellet kommer definitivt til å bli booket ved en senere anledning.. 

Nok om det.. La oss ta en titt.. 

Fresht sant? 

Og hun superheite frøknenen over her er altså Pay, sånn til de av dere som ikke visste det. Jeg fikk nemlig et spørsmål her forleden av en som lurte på hvem Pay var, og her er hun altså.. Eller Setare som hun heter.. Sonja Setare Paydar, faktisk.. Derav Pay! Det måtte bli Pay, liksom. Det klinger så bra. PAAAAY! Jeg elsker Pay.. Hun er mitt livet! 

Natta fra oss ♥ Jeg er så trøtt at jeg så vidt klarer å holde øynene åpen, men jeg lover å komme med noen festlige oppdateringer i morgen. 

LOVE YOY ALL!

Annonse