Annonse

NEW YORK NIGHT LIFE

Goood mooorning ♥

Da var det søren meg mandag, og vi er på vei til Oslo. Vi lander om ikke så lenge, så nå prøver vi å manne oss opp til å få virkeligheten slengt i trynet. Det er alltid like kjipt når en ferie tar slutt, men takk guuud for at man sitter igjen med mange gode minner og hundrevis av glade bilder. 

Jeg tenkte det var på tide å vise dere bildene fra fredagskvelden hvor vi virkelig fikk tatt temperaturen på New York’s uteliv. Med knallfarget leppestift, høye hæler og altfor mye hårspray i håret, fikk vi danset, drukket og hygget på to av NY’s fresheste lounger etter en nydelig middag på TAO, den ene på en rooftop med spektakulær utsikt, den andre på bakkeplan i råfreshe omgivelser. Sky Room er absolutt å anbefale hvis man vil opp i høyden, og 48 Lounge er virkelig stedet hvor det er perfekt å begynne med et par drinker før man går løs på middagen.

 

Misstimes deluxe, or what!?!

Jeg er skikkelig glad for at jeg enda ikke er ferdig med å vise dere alt vi har sett av NY, og på kameraet venter fortsatt hundrevis av bilder som dør etter å få vist seg frem på bloggen. JIPPI! Da kan jeg late som jeg er New York noen dager til.. Hehe. 

Nyt mandagen, skjønninger.. Håper den ikke er altfor blå, så snakkes vi fra cribben på Løkka om ikke lenge. 

KJÆRLEIK ♥

Annonse