Annonse

NEW YORK, YOU’VE BEEN WONDERFUL!

Sånn..

Dette var visst alt jeg hadde fra New York i denne omgang, og det er ingen tvil om at byen behandlet oss så godt den bare kunne på tross av de mange minusgradene. Heldigvis fikk vi oppleve solskinn hver eneste dag, og det gjør kulden litt lettere å se bort i fra. Disse bildene er tatt den siste dagen, og selvom vi satt fast i heftig fredagstrafikk store deler av fredagen, fikk vi likevel opplevd mye av det deilige man kan finne i bl.a Bleecker Street.

Jeg var nemlig bare helt nødt til å stikke innom Magnolia Bakery for å få i meg en av de verdenskjente cupcakene, og siden jeg ikke klarte å bestemme meg for kun én, gikk jeg for en stor og en liten som gjorde meg kvalm og uggen resten av dagen. Godt jobbet, Kristin! Sånn skal det være..  

Og så.. HE HE! Og så møtte vi på hun over her.. Noen av dere vet kanskje hvem hun er, andre ikke, men hun her.. Hun heter Luanna og er bloggeren bak Le Happy. Jeg er en av hennes 1,3 millioner følgere på Instagram, og mener hun er en av de vakreste jentene i verden. GJETT om jeg ble starstrucked, da.. Over en på Instagram liksom, haha! Og da hun stod der og tok bilder med fotografen sin kunne jeg ikke holde tilbake følgende setning, «I really love your Instagram profile«.. LOL! Hun smilte og sa takk da vi tuslet videre, men så fikk jeg et sånt øyeblikk hvor jeg bare MÅTTE gå tilbake å spørre om jeg kunne ta et bilde av henne.. Og det fikk jeg lov til, så det gjorde jeg.. Og her er hun! Luanna.. På MIN blogg, haha! 

Sånn kan det gå.. Så nå skal jeg sende dette bildet til henne og si tusen takk for at hun tok seg tid til å smile pent til meg, sånn for å være enda mer stalker. Jeg liker det!

Nyt resten av søndagen, vakringer. Nå skal jeg ta på meg en BH og litt mascara, og så skal jeg møte Belinda. Hun er i Oslo og jeg gleder meg sånn til å utveksle noen gode klemmer og dype samtaler. Jeg har jo savnet henne så masse siden Kristiansand, så dette skal bli godt ♥

LOVE LOVE

Annonse