Annonse

NEXT LEVEL

Happy Friday, verdens beste venner ♥ Og takk for all støtte og respons de siste dagene. Jeg er så evig takknemlig, og setter enormt stor pris på dere. Aldri glem det, ok?

I dag tenkte jeg å starte dagen med en gledelig nyhet, og det er at jeg har ansatt to flotte jenter i butikken. Vi fikk inn hundrevis av søknader, og det var rett og slett umulig å innkalle alle til intervju. Beklager til alle dere som ikke fikk muligheten… I en perfekt verden kunne jeg ansette dere alle sammen, så nå får jeg heller bare jobbe på som pokker for å få åpnet flere butikker, hehe.

Etter en intens intervjurunde, landet vi på to smilende og sprudlende jenter; Lisa fra Trondheim og Marianne fra Mandal, og jeg er så glad og stolt over å ha disse to med på laget. De passer ypperlig inn med både konsept og visjon, og jeg er 100% sikker på at de kommer til å representere StyleConnection på en fortreffelig måte. Jeg vet at kundene kommer til å bli tatt godt vare på, at de alltid vil bli møtt med et stort glis. Jeg håper dere tar dem godt imot ♥

SE på disse skjønningene her da! Åh, jeg er så stolt. Nå har jeg tatt StyleConnection til the next level, ass.. Ansatte og greier, wæææ!

I går hadde Marianne sin første dag på jobb, og i dag og i morgen er det Lisa som styrer skuten – HURRA!

Nå blir det frokost og vandring rundt i nydelige Praha.. Kameraet er selvfølgelig med, så det er bare til å glede seg til et realt bildedryss litt senere.

Nyt dagen, fininger ♥

Annonse