Annonse

NIPPLES OG KNALLGODT HUMØR!

//Lokal tid: 21.51

Hallaisen, darlings  

Wazzup in tha hood? All good? 

Det er merkelig hvor mye jeg faktisk savner dere når jeg er på reise, for selvom jeg heller ikke ser dere på hjemmebane, føles det likevel som vi er litt nærmere hverandre, noe jeg synes er veldig fint. Jeg ser på dere som venninnene mine, og synes det er helt fantastisk å få lov til å skrive til dere hver dag. Takk for at dere er her, og for at dere leser alt rælet som hostes opp her på bloggen, haha. 

Er det ikke på tide med en liten outfit-post eller? JO, det er det, og tidligere i ettermiddag dro jeg Dennis med meg ut i ørkenen for å knipse noen bilder. Ørken trenger man ikke lete lenge etter her i Palm Springs, for å si det sånn, haha, så vi fant en fin spot rett borti høgget, hvor jeg kunne vise frem den nye og superfine kimonoen jeg fant på en hippie-shop i går.

Hun som solgte den til meg var nok høy som et hus, og BH-en hadde hun nok ikke ofret en tanke på lange tider. Iført en bitteliten singlet og nipples på vill flukt, dreads, harembukse og knallgodt humør, sjarmerte hun meg i senk på lik linje som kimonoen – denne var midt i blinken!

Kimono fra Palm Springs // Heels fra Nelly HER (annonselenke) // Hatt fra Brixton // Ringer og smykke fra Urban Outfitters // Badedrakt fra Hot Anatomy HER (annonselenke) // Armbånd fra Divided 

Nå er vi stappmette etter en superdigg runde med superdigg tapas, og jeg tror faktisk dette måltidet her kommer til å holde meg mett til langt ut på kveldingen i morgen, haha. Det er så godtvondt å ha det sånn, men når maten er så himmelsk som det her, klarer jeg bare ikke å styre meg selv. Jeg overspiser alltid, og ender som regel i matkoma etter hver eneste restaurantvisitt. Hurra for livet, sier jeg bare, haha!

Tenk at det er fredag allerede da.. Var det ikke fredag for typ en dag eller to siden? Tiden flyyyyr i godt lag, si! Nyt ukens beste dag da, dere!! Måtte den bli like vidunderlig som dere  

Annonse