Annonse

NO LIMITS

No limits, ass!

Det beskriver i grunn de siste innleggene her på bloggen.. Det er faktisk ingen grenser for hva man kan skrive om, og jo mer ekte og rett fra leveren det er, dess bedre blir det. Det har jeg jo egentlig alltid visst.. Åpenhet er en god ting, og at dere deler og er like åpen som meg gjør stemningen i kommentarfeltet gull verdt. Noen historier er hinsides morsom, andre er lærerik, og ingenting gleder meg mer enn at dere bidrar til å skape en blogg til både underholdning og inspirasjon for andre. Dette må vi fortsette med!

Før den tid er det på tide å vise noen outfitbilder som Dennis knipset av meg før vi ble uvenner på IKEA. HAHA! IKEA er roten til dårlig stemning i et forhold, men heldigvis klarte vi å skvære opp da vi kom til kassen. Jeg kan ikke annet enn å le meg ihjel, for IKEA-krangling er ikke seriøs krangling, men likevel kragling man nesten ikke kan unngå. Er det vi kvinner som er problemet tro? At vi absolutt skal innom hver eneste avdeling for å finne all slags dritt å putte i kurven, eller er det fordi vi kan bruke 3 timer på å velge hvilken grønne plante som har de aller friskeste bladene? Dennis mistet tålmodigheten i planteavdelingen.. Da gikk han bare, men who can blame him? Jeg stod faktisk og sammenlignet to grønne planter i nesten 20 minutter. HE HE!

No Limits Tank Top fra StyleConnection (her) // Skjørt fra StyleConnection (kommer snart) // Boring Denim Shirt fra StyleConnection (her) // Hangover Hoodie fra StyleConnection (kommer snart) // Veske fra Bershka // Docs på beina // Bandana fra Nelly (her) // Neglelakk fra OPI i fargen Haven’t The Foggiest (her

 ♥ GRATIS FRAKT PÅ STYLECONNECTION FREM TIL SKOLESTART ♥

Nå skal det hygges her i heimen med en film og litt grønnsaker og dipp. Perfekt kvelds etter hver sin store og ikke minst obligatoriske porsjon med svenske kjøttbullar på IKEA. Hehehehe. 

Har dere hatt en fin dag, darlings? 

SMASK ♥

Annonse