Annonse

NOE AV DET JEG HUSKER ALLER BEST!

Haha, nå er det nesten sånn at jeg må kjøpe en ekstra koffert for å få plass til all juletrepynten jeg har shoppet her nede – det er ikke akkurat småtterier, skal jeg fortelle dere! 

I fjor lekte jeg meg litt med noe mer utradisjonelt enn de typiske julefargene, og selvom jeg synes rød og grønn pynt er veldig koselig, passer det bare ikke inn hjemme hos oss. Jeg digget de rosa kulene jeg kjøpte i fjor, men i år tar vi altså den utradisjonelle pynten til nye høyder. Nå blir det et helsikens fargebonanza, og pynten i seg selv er så morsom og fresh, at det skal bli en fryd å pynte juletreet! Treet som i år skal være ekte vare.. Det der plastiktreet vi kjøpte i fjor var jo ikke noe koselig!

Dette med juletrepynt, dere.. Noe av det jeg husker best fra barndommen, var da vi pyntet treet med vakker pynt fra gamledager. Jeg glemmer aldri hvor nydelig jeg syntes juletrepynten til mormor og morfar var.. Den var helt unik, og bestod av de vakreste glasskulene, glitrende små figurer og glassdråper, i tillegg til de obligatoriske norske flaggene og glitteret som hang fra topp til bunn. Treet pyntet vi på lille julaften, og få er herligere enn følelsen av å tusle ut i stuen, grytidlig på selveste julaften, og se det nydelige treet som lyser opp den mørke stuen. 

I år skal treet vårt bli vakrere enn noen gang, men med et innslag av humor, og siden jeg faktisk har lagt litt penger i pynten i år, vil denne pynten forhåpentligvis vare i mange år fremover. Hvem vet.. Kanskje mine barn (om jeg får lyst på) vil huske denne pynten som helt vidunderlig, og glede seg over å pynte sine trær med denne i fremtiden?

Det er nok en større sannsynlighet for at de sier noe sånt som «hva i helsikens var det du tenkte på, mamma? Var du dritings da du handlet denne schtøgge juletrepynten eller?» HEHEHE!

Og der klarte jeg jaggu å dedikere et helt blogginnlegg til juletrepynt utenom det vanlige, haha! Jeg kunne jo ikke la være å vise dere noen festlige close-ups, eller hva? Så nå vet dere i hvert fall hva jeg har brukt penger på her nede denne uken..

Hvordan pynter dere treet deres i år, og når? Jeg har jo så lyst til å pynte med det samme jeg kommer hjem, for jeg synes jo faktisk at det er kjekt å ha treet på plass så lenge som overhode mulig. Enig?

Klem i fleng ♥ 

Annonse