Annonse

NOE JEG LENGE HAR GRUBLET OVER…

Heia, darlings ♥

Hvor sinnsykt deilig er det ikke å vite at det er fri i morgen? Tanken på enda en helligdag gjør meg såååå glad, og mai er helt FAB når det kommer til røde dager, haha. 

Jeg har tatt dynen med meg opp i sofaen, og sitter her og koser meg med vannmelon, reisemagasin, kaffe og Bonanza i TV’n. Jeg elsker denne serien – som er sååå dårlig, men så ubeskrivelig sjarmerende på samme tid. I helgene sendes tre episoder på rad, og det gjør helgen ekstra koselig. Bonanza vekker gode minner!

Men dere? I går begynte jeg å gruble noe voldsomt over noe jeg egentlig har grublet over lenge, nemlig dette med når man skal reise seg for noen på trikken. 

Det sier seg selv at man selvfølgelig skal reise seg for de eldre, de gravide, og dem som f.eks. hopper rundt på krykker, men hva med dem som ser ut til å være litt opp i årene, uten at de kanskje er det.. Skjønner dere hva jeg mener?

Da jeg satt på trikken i går, var der en kar som reiste seg for en dame som kanskje kunne være i femtiårene. Det er jo så vanskelig å avgjøre alder på en person man ikke kjenner, men denne damen virket brydd og litt flau over å bli tilbudt sitteplass. Litt som at hun brått ble sett på som «gammel», selvom hun selv følte seg yngre. Det må jo føles ganske kjipt, at man blir sett på som eldre enn man er, så da lurer jeg bare på hvor grensen egentlig går.. 

Hva tenker dere? Hvor ung eller gammel bør personen man reiser seg for på trikken eller bussen, egentlig være?

Nyt søndagen så lenge, så skravles vi senere ♥

LOVE YOU ALL!

Annonse