Annonse

NOE JEG SAMLER PÅ…

God søndagskveld i stuggu, fininger! Er dere klare for dag 24 av 40 Days Challenge? Haha, jeg må jo bare le… Jeg skulle jo vært ferdig med challengen nå, men så syntes jeg at det nå i julen var litt hyggeligere å fokusere på julete innlegg i stedet. Challengen blir altså med oss inn i 2019, og det håper jeg dere synes er litt kjekt…

Jeg sitter nå og koser meg med de siste marsipankulene, og der forsvant den aller siste inn i nebbet. Nå er det faktisk helt tomt for disse farlig gode herlighetene, til min store fortvilelse. Men kanskje det er like greit? Jeg kan vel ikke trøkke i meg marsipankuler hver eneste dag gjennom hele januar også, kan jeg vel? Haha!

Alright… La oss legge marsipankuler på hyllen enn så lenge, og heller fokusere på denne challengen. I dag skal jeg vise dere noe jeg samler på…

Det aller fineste jeg samler på er smilerynker – det er faktisk det aller vakreste som finnes! Det er ikke noe som er vakrere enn et ansikt som viser at man har levd, ledd og smilt masse ♥

I tillegg til disse smilerynkene som jeg ser hver eneste dag, samler jeg også på de supersjarmerende mummi-koppene. De er så himla koselige, og bringer frem så mange herlige minner fra barndommen. Jeg digget mummi som liten, og elsket å leke med de små figurene og det store mummihuset jeg hadde på den tiden. Heldige meg!

Jeg er oppe i 14 kopper nå, men tror dere ikke at tre av de stod i oppvaskemaskinen da jeg tok disse bildene tidligere i dag? Typisk! Koppen med hattifnattene er jo en av favorittene i samlingen, men den er dessverre ikke avbildet her.

Vet dere forresten om det finnes en kopp med Hufsa? Den må jeg i så fall bare ha… Skumle Hufsa! Stakkars… Hun var jo bare ensom!

Jeg er nok ikke alene om å ha noen slike kopper i skapet, er jeg vel? Hvor mange ulike motiver finnes det egentlig? Noen som vet? ♥

Fortell meg gjerne hva du samler på – det hadde vært gøy å få vite, hurra! Og nyt resten av kvelden ♥

Annonse