NOE SOM FÅR MEG I GODT HUMØR

Hvis dere følger meg på Instagram, og får med dere mine stories, så har dere fått med dere at jeg har blitt en  skikkelig fuglemor nå i julen. INGEN fugler skal sulte på min vakt, så nå har vi stelt i stand et helsikens kalas i tikibaren i hagen.

Her har de så mye mat atte hjelp, og det er få ting som får meg i såpass godt humør, som når de små krabatene koser seg i matfatet. For joda – de sitter bokstavlig talt oppi matfatet, haha. Og siden disse skjønne små får meg i så godt humør, passer det jo perfekt å inkludere dem i dag 17 av 40 Days Challengenoe som får deg i godt humør!

Nå er det mange ting som får meg i godt humør, altså… Men hallo? Har dere sett noe så sjarmerende? Det er ikke rart jeg blir glad av disse her!

Tidligere i dag satte jeg opp kameraet utenfor, koblet opp selvutløseren, og stod klar inne i varmen for å knipse noen bilder av mine nye venner. Det var selvfølgelig umulig å få det til da jeg stod der ute – de er jo så lettskremte, men kameraet brydde de seg heldigvis ikke noe om. Det ble nesten 300 bilder, men bare fem som var sånn cirka brukbare. Fuglene var jo i full bevegelse, og det skal godt gjøres å få tatt noen gode bilder uten at de blir uklare. Jeg syntes likevel at disse her var innafor, og jeg må jo bare si at sjarmøren i koppen er noe av det søteste jeg har sett.

Fugler, ass… Nå er det – uten å overdrive – 30 fugler i baren, som hygger med fuglefrø. Her er det altså full fest fra morgen til ettermiddag, og jeg elsker det!

Hva får deg i godt humør?

Nyt søndagen så lenge ♥