Annonse

NOK ER NOK!

Det nærmer seg ett år siden jeg satt meg ned foran et kamera og raste mot normaliseringen av plastisk kirurgi. Jeg var fly forbanna – både på bloggerne som gikk i tet, men også på samfunnet som bare aksepterte en slik utvikling. Jeg var rasende på media som klappet i sine hender over enda flere klikk, da de frontet artikler som fremmet det usunne og det uekte, uten å tenke over hvilket press de bidro til.

Ett år har gått, og situasjonen er verre en noen gang. Vi blir daglig utsatt for et umennesklig kroppspress, og både bloggere og media fraskriver seg ALT ansvar. De gir blanke F i hvordan de påvirker, for det eneste som betyr noe er hvilke saker eller hvordan de kan sjokkere, for å håve inn flest mulig klikk og penger. De driter loddrett i hvordan DU har det, eller om du blir påvirket, for ansvaret hviler på dine egne skuldre, sies det. Pokker ta!

Senest i dag hadde Side2 hovedfokus på en sak hvor det stod at det nå var mest TRENDY med små brystvorter. Hva i alle dager, Side2?? Hva i alle dager tenker dere på og med, når dette her er saker dere ønsker å fokusere på? Hvor mange jenter tror dere brått følte seg dårlig, da de ble møtt med en slik overskrift? Medie-Norge, dere må våkne opp! Dere kan gjøre en forskjell, dere kan fokusere på det som faktisk betyr noe, og gi oss håpet tilbake. Gi ungdommen troen på seg selv, og fortelle dem at de er gode nok som de er – Nå er det NOK plastikk og normalisering av plastisk kirurgi.

Alright, mer om dette i denne videoen…

Kjære deg, ALDRI la noen i denne verden gi deg følelsen av at du ikke er god nok. ALDRI la noen i denne verden inspirere deg til å endre ditt unike utseende! ALDRI finn deg i at dette er utviklingen… Ikke la deg bikke under for presset, stå imot galskapen, og elsk deg selv… Tro på deg selv!

Love you ♥

Annonse