Annonse

NOK SNAKK…

//Annonse

Hei igjen, mine fine, deilige venner 

Endelig er det den 16. august – datoen for publisering av en aldri så liten remake av den originale reklamefilmen for Dent Oi. Dere ser orginalen HER, og jeg håper at jeg har nailet oppgaven med glans, haha. 

Jeg vet at dere liker vanlig stemme best, men i denne passer chipmunk-stemmen ganske så bra, sant vel!?

Det blir jo litt ekstra irriterende å høre på, men det er jo også formålet med Dent Oi – at de er så store at de får enhver skravlete og irriterende person til å holde kjeft, og dette klarer pastillen med glans. Jeg synes konseptet er så innafor, og det var derfor INGEN tvil om at jeg ønsket å bryne meg på utfordringen jeg fikk fra Dent Oi.. I tillegg er jo disse pastillene så sinnsykt yummy, og en pakke forsvinner jo på et blunk, haha. Perfekt som godteri midt i uken!

Nå har jeg en liten oppfordring til alle dere, og det er rett og slett å bruke hashtag #oisnakk, når dere deler innhold eller video hvor folk skravler altfor mye eller altfor fort.. Vi kjenner vel alle sammen noen sånne, gjør vi ikke? Haha! Jeg tror nok at jeg er den mest skravlete og irriterende i min vennegjeng, så da er det fint med en pakke Dent Oi i nærheten! 

Hva står på planen i kveld, superstars?

Her skal det grilles enda en gang, for det er jo sånt man gjør om sommeren! Nå er den her omsider, og jeg tror vi kommer til å ha den her til langt ut i oktober, hehe!

LOVE YA 

Annonse