Annonse

NOMINATED

Herreminhatt for en bursdagsweekend!

Når man tror at man blir 27 år, og må frem med kalkulatoren og en far på telefonen som overbeviser deg om at du har tatt grundig feil, DA er det lov til å feire tre dager til ende.. Sant vel? Supert! Jeg ble ikke 27 år.. Jeg ble 28.. Så nå er jeg 28 år gammel, og nærmer meg de skumle 30 med stormskritt. HEHE!

Kvelden i går var magisk! Helt forbanna magisk! Kribben ble fylt til randen av deilige kvinnfolk som gjorde skikkelig stas på meg, så i dag sitter jeg igjen med et stort smil om munnen og mange flere gode minner og historier. FOR en helg! 

Det var ikke bare feiringen som har fått meg til å smile så mye at jeg nå er støl i munnviken, det var også mailen som tikket inn før helgen hvor jeg fikk beskjed om at jeg har blitt nominert av den lokale juryen i Norge i kategorien «Best Fashion Blog Female«. WUUHUUU! I september er det nemlig duket for Zalando Nordic Blogger Awards i København hvor de mest inspirerende motebloggerne skal belønnes, og jeg er søren meg en av de nominerte. Fy fader så gøy! Dette er stas ♥

Nå gjelder det bare å krysse fingrene for at jeg stikker av med seieren.. DÈT hadde vært helt fantastisk, selvom det å være nominert er stort i seg selv. Huurraa!

Men dere? Gjett hva jeg skal nå da? HAHA! Jeg skal ut å fiske med girlsa.. JADDAA.. Vi skal ut å fiske etter en brainstorming hvor vi kom frem til at det å fiske er det gøyeste som finnes, så nå skal jeg tørke støv av fiskestangen og sette kursen mot Nøklevann. Hahahahah, jeg ler meg ihjel! Ønsk oss lykke til da darlings, så skal jeg oppdatere dere senere. Har ikke en altfor sterkt følelse av at fiskelykken er med oss i dag, men det er jo lov til å håpe. Hehe!

Nyt søndagen så lenge ♥

LOVE LOVE

Annonse