Annonse

NORGES RÅESTE JULETRE?

Hallaisen, babes ♥

Jeg forsvant litt i går, jeg… Jeg har nemlig hatt besøk av min far, så i de to siste dagene har det vært full fokus på familiehygge. Det er ikke så altfor ofte vi sees, så da var det jo fint å være 100 % tilstedet når han først hadde kommet seg over fjellet.

Denne lørdagen startet hos TV2 for et innslag på Nyhetskanalen, før jeg dro direkte til sjappa med bilen full av nye varer. Vi snakker altså, *trommevirvel*, resten av den sinnsykt freshe juletrepynten som jeg har bestilt inn til butikken. Dere husker jo galskapen som ble med meg hjem fra Spania i fjor, sant? La meg bare si det sånn at jeg nå kan tilby et enda mer crazy og fantastisk utvalg her i butikken. Det hvite juletreet er nå dekket av fargerik moro, til alle oss som liker å kjøre det litt utradisjonelt på årets juletre, og jeg velger faktisk å være så breial og si at dette er landets råeste juletre, haha.

IMG_0760

IMG_0766

IMG_0759

IMG_0744

IMG_0752

IMG_0751

IMG_0750

IMG_0743

IMG_0737

IMG_0741

IMG_0740

IMG_0739

IMG_0736

IMG_0734

Åhåj!!! Er det ikke helt forbanna AWESOME? Jeg elsker dette!

I kveld er det duket for årets julebord med jentene her i Oslo, og tradisjonen tro, er det jeg som inviterer til fest. I år som i fjor, og de siste fem årene, har jeg en overraskelse på lur, og jeg gleder meg så sjukt mye til å se jentenes reaksjon, haha. Litt bilder av bordet kommer senere – nå skal jeg bare lukke butikken, handle det siste som gjenstår, og komme meg hjem for å fikse resten.

Hva skal dere i kveld, fininger? Er det tid for julebord på dere også?

LØØØØV

Annonse