Annonse

ER DETTE NORGES VAKRESTE SKATT?

En riktig god mandag, skjønne venner ♥

Jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige disse dager – Norge er vakkert, og det er så ubegripelig mye vakkert å se som jeg ikke visste fantes. I går tror jeg vi fant den vakreste skatten av dem alle – nemlig Skudeneshavn og Åkrasanden. Da vi seilte inn i havnen, satt jeg bare og måpte mens jeg klappet i mine hender av begeistring, herregud dette var så hinsides vakkert! Min kjære stefar har sagt at Skudeneshavn er en destinasjon som bare oppleves i løpet av livet, og det hadde han så sannelig rett i – dette er uten tvil definisjonen av sjarm.

Vi ble bergtatt av Åkrasanden som er kåret til Norges fineste strand, og det med god grunn. Hadde vi kommet i riktig sesong, hadde stranden vært ryddet for tang og tare, men på tross av at det var litt «rotete» , var det ikke vanskelig å forstå at stranden er den vakreste vi har her i landet. Hit skal jeg definitivt tilbake i når det er varmere i været, og egentlig kunne jeg tenke meg å bo her – i et hus med store vinduer som peker rett ut mot havgapet.

Vi forlater nå Haugesund, og setter kursen videre mot min soleklare favorittdestinasjon – Rosendal. Det skal bli så inn i hampen magisk å seile i hardangerfjorden, og jeg er sikker på at dette kommer til å bli en opplevelse vi aldri kommer til å glemme.

Om sjøen er rolig nok, skal jeg klare å klippe sammen en challenge til YouTube som Dennis og jeg filmet før jeg dro, og denne tror jeg dere kommer til å digge, haha. Stay tuned, lovebugs, og lov meg å nyte den siste fridagen i påsken ♥

Klem i fleng

Annonse