Annonse

NOWHERE BY ELIN KLING & NHU DUONG

Som de fleste av oss har fått med seg, ble Nelly kolleksjonen Nowhere i samarbeid med Sveriges største fashionista, Elin Kling og Nhu Duong, lansert, og jeg må bare si at jeg digger hele kolleksjonen! Får litt Wang-feeling når jeg ser den, og synes at de fleste styles er utrolig fresh.  

Her tilbys det moderne high fashion til rimelige priser, og vil være eksklusivt på nettet, i tråd med selskapets digitale profil. Kolleksjonen består av 25 plagg, samt sko og vesker.Her finner du både strikk, bukser og kjoler, som inkluderer detaljer som «cut outs» og transparenthet. Silhuetten er løs og ledig, men samtidig langt i fra uformelig. Designet er minimalistisk, og skal gi mulighet for å mikse plagg for å skape et prsonlig og unikt utrykk.

I dette øyeblikk klikker jeg hjem et par styles fra kolleksjonen, og gleder meg stort til pakken kommer i posten!

 

Check it out

Annonse