Annonse

NY «HYTTE» I SPANIA

Jeg er tilbake på «hytten» i Spania, men denne gangen er det ikke der hvor jeg har feriert de siste 7 årene. Som jeg nevnte for dere var mamma og Jon helt nødt til å kjøpe et nytt sted uten så mye trapper, da den grusomme MS-sykdommen til mamma, gjør at hun beveger seg svært dårlig. Det har vært så vondt å se henne slite seg opp og ned trappene i det gamle huset, men nå kan hun endelig finne roen. De har funnet et nydelig sted uten en eneste trapp, og dette forenkler hverdagen deres ubeskrivelig mye. Det er deilig å se at de trives i ny «hytte» . Jeg kaller det hytte, jeg… Dette er jo tross alt det nærmeste vi faktisk kommer en hytte i denne familien, haha.

Jeg ankom ganske sent i går etter store forsinkelser, og etter at jeg fikk satt fra meg bagasjen, tuslet vi ned på Kina’en for litt kveldsmat. Kina’en er ett av våre stamsteder her nede, og på denne sjarmerende restauranten har de uten tvil det aller triveligste personalet. Vi kjenner de godt etter såpass mange år, og jeg blir rett og slett varm i hjertet når de tar oss imot med de største smilene, klemmer og kinesisk schnapps, haha. De behandler alle gjestene sine slik, og vi er nok ikke alene om å føle oss ivaretatt på denne restauranten.

I dag våknet jeg opp til 19 varmegrader og skyer på himmelen… Det er ikke typisk syden-vær her akkurat i dag, og værmeldingen ser heller ikke så lovende ut, men det gjør ingenting. Det viktigste er jo å tilbringe tid med familien uansett hvilket vær vi får, og uansett er det bare så deilig å være tilbake. Jeg føler meg allerede som «hjemme» her i den nye leiligheten, og området rundt er jo bare helt fantastisk. Palmer, turkist basseng og fine blomster… Hva mer kan man ønske deg? Her kommer vi til å få det veldig fint fremover!

En iskald San Miguel til lunsj er innafor i Spania! Selv på en mandag, hehe.

 

Jeg skal vise dere mer av området og leiligheten etterhvert, men nå var det bare viktig å titte innom og si hei til dere fine mennesker ♥

Jon er hos tannlegen, og jeg skal straks bort å hente mamma som er hos fysioterapeuten før jeg tusler ut i sjarmerende Albir. I dag vil jeg bare vandre rundt og ta bilder av dette lille stedet jeg har så kjært, og så skal jeg selvfølgelig innom min favorittbutikk som selger den nydeligste julepynten. Jeg har nemlig store planer om å by på skikkelig julestemning selv om jeg er i Spania, så det er bare til å glede seg!

Har dere en fin mandag?

Annonse