Annonse

NYE RUTINER

//Anbefaling av neglelakk som selges i egen nettbutikk

Haha, god morgen!

Som jeg har vært litt inne på denne uken, så har det som et resultat av jetlagen, oppstått noen nye rutiner er i heimen. Vi snakker leggetid mellom klokken åtte og ni på kvelden, noe som fører til at vi spretter opp av sengen i seksdraget. 

Jeg vet ikke helt om det er så veldig smart.. Lite kult når man skal prøve å være litt sosial på kveldene, og så må man takke for seg like etter barne-TV fordi man er så trøtt, haha. Det som derimot er helt fantastisk, er den dyrebare, utvidede morgenstunden, og det er utrolig hvor mye man får gjort før klokken bikker ni. Det er her jeg er på mitt aller mest effektive, så jeg får heller bare si meg svært fornøyd med disse rutinene så lenge de varer. Det snur vel på et tidspunkt, og da ser jeg ikke bort i fra at jeg sitter og taster på datan til nærmere to på natten.. Akkurat slik som jeg alltid har gjort! 

Fra nye rutiner til noe helt annet, nemlig den fineste neglelakken EVER!

Jeg fikk nemlig noen spørsmål etter innlegget i går – her var det visst flere som var nysgjerrig på hvilken lakk jeg hadde på neglene, og dette er altså OPI Infinite Shine i fargen «Withstands the Test of Thyme«. 

Denne fargen er nydelig, og jeg synes den passer perfekt til høsten. Helt FAB i kombinasjon med tjukke strikkegensere!!

Det som er så bra med Infinite Shine, er at den holder like godt som schellac, men at den likevel kan fjernes hurtig og enkelt med vanlig neglelakkfjerner. Det er noe å rope høyt hurra for!! 

Fremgangsmåten for et perfekt resultat er enkel:

1. Rist godt på din Infinite Shine neglelakk. Husk å bruke lite lakk på kosten og tynne og få strøk.
2. Påfør et tynt lag med Primer Base Coat. Husk og alltid forsegle kanten av neglen. La tørke.
3. Påfør et tynt lag med din Infinite Shine neglelakk. Legg kosten på midten av neglen, 1mm fra neglebåndet, før kosten ut til hver side og avslutt med et strøk på midten av neglen. La tørke, og legg så et strøk til.
4. Avslutt med et tynt lag Gloss topcoat. La tørke.

Nå blir det frokost her i stuggu, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt vidunderlig fredag! Tenk at det er helg.. LYKKE!

Love you all 

SMASK

Annonse