NYTT ÅR, NYE MULIGHETER!

Jeg elsker blanke ark og spesielt følelsen av å kunne starte på nytt. Sånn som ved nyttårsskiftet. Da er det liksom lov til å sette en strek og rett og slett glemme at man aldri fikk utrettet ditt, eller gjennomført datt. Enig? Når man går inn i et nytt år får man på en måte en ny start, og det er nå det kan være lurt å legge en slagplan for det nye året. Som f.eks å legge noen strategier, mål og visjoner. Hva ønsker man egentlig å oppnå, og hvordan skal man nå målene? Dette er spørsmål jeg liker å stille meg selv, for så å lage lister. Jeg elsker lister! Lister som «what to do» o.l. I tillegg er det mange som lager nyttårsforsetter. Nyttårsforsetter er jo omtrent det samme som målsetninger, men de der idiotiske forsettene som «jeg skal aldri spise godteri» eller «jeg skal trene to ganger daglig, syv dager i uken» er jo ren idioti. Det er ikke vits i å lage noen nyttårsforsetter man på forhånd vet at man ikke kan holde, og for min del blir ikke et av forsettene å «trene hver dag». Det blir nemlig «meld deg ut av SATS, Kristin». Jepp, dere hørte riktig! Jeg er vel kanksje den eneste som faktisk går på SATS den 3.januar med beskjeden, «Hei, jeg heter Kristin og jeg skal melde meg ut»! 

Januar er liksom høysesong for innmeldinger på de ulike trenings-studioene og shopping etter nytt treningsutstyr. I tillegg er er det en artikkel i hvert jævla magasin eller avis, både på papir og på nett, som handler om «slik blir du kvitt magefettet», eller «dette er treningen som funker», og jeg er så lei av å se hva som funker i år contra i fjor. I tillegg gidder jeg heller ikke være et tafatt støttemedlem lenger, og jeg må jo bare innse at jeg aldri kommer til å finne gleden i å trene, så derfor melder jeg meg like så greit ut. Så får jeg gå lange turer i skog og mark i stedet… Eh, yeah right. Nei, jeg overlater trening og fitness og sånn til de som faktisk liker det, så kan heller jeg ta meg av mye annet. Noe fitnessblogg vil dere ihvertfall ikke finne her i løpet av året, og kanskje jeg rett og slett skulle laget en sån der «slik går du opp 5 kg» f.eks. Det kunne jo blitt litt funny. «Gå opp i vekt sammen med meg» kunne jo blitt en interessant artikkel… Neida, nå tøyser jeg, men dere skjønner greien, sant? Altså, all ære og creds til de flinke og sporty menneskene der ute, jeg skulle gjerne vært like flink, men det er jeg ikke. Punktum! 

Hva er deres nyttårsforsetter i år da? Mine er altså, 1. Melde meg ut av SATS og 2. Bli mer strukturert. Jepp, det var bare to. 1,2! Da burde det vel egentlig ikke være så himla vanskelig, eller?

SMASK