Annonse

NYTT PROSJEKT OG MASSE ENERGI

Jeg har så mye energi om dagen! Det siste jeg har lyst til er å slappe av – til Dennis’ store frustrasjon, haha. Han er jo så bekymret for at tempoet er for høyt, og vil jo bare at jeg skal ligge strak ut, noe jeg overhodet ikke er interessert i.

Det er litt delte meninger om hva man bør gjøre nå i slutten av svangerskapet. Noen mener at man skal utnytte energien og gjøre det man vil, mens andre mener man bør spare energien og kreftene til fødselen. Ikke vet jeg hva som er best, men det føles i hvert fall mer givende å være i aktivitet, enten det er i forbindelse med rydding eller kosting utenfor…

Et nytt prosjekt som er ført opp på listen, er å få orden på uteplassen. Som nevnt er det mye som har samlet seg opp gjennom vinteren, og det er på tide å kaste visne planter og annet ræl. I tillegg er det ikke akkurat spesielt lekkert rundt tiki-baren etter at denne ble tildelt fuglene i vinter. Her har de kost seg, spist og hygget, og alle de flere hundre fuglene som har vært innom, har jo etterlatt seg noen spor for å si det mildt, haha.

Så… I dag har jeg tatt kosten fatt, og ryddet på uteplassen. I morgen skal høytrykkspyleren frem, og da skal vi spyle ned hele plassen, vegger og tiki-bar. Deretter er det bare til å komme seg til Plantasjen for å handle inn nye, friske og flotte planter, som skal få den lille hagen vår til å bli rålekker og innbydende.

Å styre på utenfor er noe av det kjekkeste jeg vet! Det er så motiverende å vite at våren er her, og at vi går mot en tid hvor vi kan være masse ute, så nå satser vi på mye fint hver fremover. Denne våren skal jeg også unne meg noen nye, lekre puter til loungen, slik at det blir ekstra fint. Og masse lykter med lys i, selvfølgelig. Og varmelampe. Og freshe pledd. Åh, can’t wait!

I dag har jeg også hatt besøk av Stine og Jaxon, så alt i alt har dette vært en super lørdag så langt. Dennis er på vei hjem fra Daggen, og i kveld blir det tacooooo. Men først – en ny runde klesvask!

Nyt lørdagen, fininger ♥

Annonse