NYTTÅRSAFTEN I LAS VEGAS

Det er synd at dette innlegget ikke kan komme med lydeffekt – da ville jeg startet det med stormende jubel og lyden av elleville nyttårs-fløyter! GODT NYTT ÅR, kjære venner! Vi er sånn cirka akkurat ferdig med feiringen, og at det ble en god feiring i går kjennes på kroppen. Jeg har like vondt i beina som i hodet, og fri bar har vel i grunn aldri vært en god idé, haha – i hvert fall ikke dagen derpå!

Å tilbringe nyttårsaften i Las Vegas er nok det beste vi har gjort noen gang – dette her var rett og slett magisk, og det er vanskelig å beskrive hvor sinnsykt det faktisk var å feste på en rooftop-lounge med utsikt utover hele stripa. Da vi tok den første drinken med denne utsikten fikk jeg faktisk sommerfugler i magen, og allerede da visste jeg at dette kom til å bli en feiring utenom det vanlige.

DJ’en spilte alle våre favorittlåter – musikken kunne rett og slett ikke vært bedre, og vi koste oss glugg fra begynnelse til slutt. Jeg hadde tatt på meg noen skyhøye hæler for anledningen, og jeg er fortsatt forundret over at jeg klarte å stå og danse i nesten seks timer. At jeg rett og slett glemte alt om vonde føtter er vel et tegn på at jeg hadde det så gøy, men som nevnt innledningsvis, kjenner jeg i dag at de stakkars beina mine har fått seg en skikkelig trøkk, hah.

Åhåj! Nå er 2018 her – året som skal bli det beste noen sinne! Jeg gleder meg til fortsettelsen, og ikke minst til enda et år med verdens beste kjæreste.

Hvordan hadde dere det i går, fininger? Ble det en bra feiring? ♥