O JUL MED DIN FØRJULSGLEDE!

64% av dere har talt! Det er ikke for tidlig, haha! 2020 har mildt sagt vært et møkkaår, så hvorfor ikke gjøre det ekstra hyggelig rundt seg, og ønske julen velkommen allerede nå?

Jeg har i grunn alltid vært veldig nøye på at julen ikke skal starte før 1. desember. Dette er den gyldne datoen, og ikke søren om julen skal snike seg inn tidligere. Men så er det jo noe med denne julestemningen. Når den melder sin ankomst – gjerne så tidlig som i slutten av oktober – er det fryktelig dumt å tvinge den bort, og gjemme den i en skuff som man nekter å åpne før desember. For stemningen trives ikke i skuffen, og det hører til sjeldenheten at stemningen kommer like sterkt tilbake på et senere tidspunkt.

Derfor har jeg bestemt meg for å omfavne den når den banker på døren. Og sånn som nå, f.eks.? Når livet handler om Trump og jævla Covid (som vi alle begynner å bli rimelig lei av) , tror jeg det er ekstra viktig å skape litt magi rundt seg… For meg er julen magi, og i dag dro vi til livets Hageland – Hageland Skoger, som nå har blitt juleland. Og halleluja, sier jeg bare… Dette må være noe av det vakreste jeg har sett. Dessverre var det litt i varmeste laget i dag… 8 varmegrader gjorde at julestemningen uteble, men det var likevel utrolig koselig å tusle rundt blant juletrær, julepynt, den mest vidunderlige julebyen du kan tenke deg, og andre julegleder ♥

Jeg synes riktignok at det er litt tidlig å starte med nisser og røde julekuler, men det finnes jo noe midt i mellom… I år tenker jeg å starte med hovedetasjen og gjøre den om til jul, men i den fargepaletten vi hadde i Heimdalsgata for 2 år siden… Grønt, blått, brunt, gull og hvitt… Jeg ser for meg at dette kan bli nydelig og stemningsfullt nå i førjulstiden, og så sparer jeg alt det røde til det blir litt kaldere, og til desember er bittelitt nærmere… Og alt det røde? Det skal ned i underetasjen…

Det skal bli så gøy å gå i gang, og jeg gleder meg til å vise dere koselig førjulsstemning både her og på Instagram fremover (@gjelsvikhome) ♥

          

Åh… Dette var skikkelig hyggelig! For en deilig dag vi har hatt sammen i dag… Dette gjorde godt for humøret og inspirasjonen, og jeg gleder meg allerede til neste Hageland-tur! Dette vil for alltid være min soleklare favorittbutikk ♥

Hva tenker dere? Toooo soooooon? Hehhehe