Annonse

O.P.I PRESS CONFERENCE

Goood morning, hotties!

Det ble jo et glass med Sangria for mye i går, men allikevel ikke så mye at formen er dårlig i dag. Vi forsov oss riktignok, men det var kun fordi sengen var så syyykt digg, og siden de fleste av dere mest sannsynlig kjenner til mitt forhold til sengen hjemme, ja da forstår man at det var umulig å komme seg opp. 

Kvelden i går var strålende og ble avsluttet under åpen himmel med noe godt i glasset, siden vi tross alt er i SYYYDEN, som Belinda liker å kalle det! Innafor spør du meg, og enda mer innafor er det å faktisk bo på et hotellrom hvor en av lysbryterne er markert med teksten, «Hey you SEXY thing»! Denne måtte vi selvfølgelig trykke på, og da ble lyset dempet og erstattet med et rosa lys i alle lamper. WTF? Sykt funny på stigende rus, og kanskje enda mer riktig med en mann ved siden av seg og ikke en av dine beste venninner. Hahahaha!

Anyways… Dagen i dag har selvfølgelig gått med til en O.P.I pressekonferanse, siden det tross alt er hovedgrunnen til at vi er her, og vi har fått ta en titt på vinterkolleksjonen, som by the way er helt awesome. Freshe negler er accessories i seg selv, og kan virkelig bidra til å løfte et helt antrekk. Yey!

Nå blir det enda mer shopping, enda mer mat, og enda mer vin…Vin er LIVET! En av dere skrev så fint i går at «alkoholkonsumet ditt er som en kronisk russetid, fantastisk«, så det passer jo perfekt siden russetiden er like rundt hjørnet, og siden jeg veldig gjerne kunne tenke meg å være russ enda en gang…

Men dere?? Belinda og jeg vurderer faktisk å ta Snikk Snakk med til Kongeparken eller Tryvann i forbindelse med landstreffet. Noen som er keen på å bli intervjuet av oss, bli med i en episode, vise frem de råkule bilene sine, og nettopp ha et kronisk alkoholinntak sammen med oss denne helgen?? Vi er SÅ giret! Wuuuhuuuu. 

Ha en herlig dag så lenge, så skrives vi litt senere!

SMASK ♥

Annonse