Annonse

OBLIGATORISK!

God morgen, verdens beste lesere ♥

Har dere sovet godt? 

Jeg sovnet med det samme hodet traff puten, og i dag føler jeg meg skikkelig uthvilt for første gang på lenge. Deilig! Frokosten er allerede inntatt, og nå slapper jeg av i sengen med en kopp kaffe og dere fine lesere. Dennis scroller gjennom alle de rare filmene som støtt og stadig dukker opp på Facebook, så vi er ganske så underholdt begge to, haha. 

Om ikke lenge skal vi hive på oss fillene, og komme oss ut i byen. Været er langt fra så bra jeg hadde håpet på, men så lenge det ikke regner er det all good. Etter en liten byvandring skal vi på brunch hos svigers, så denne lørdagen kommer til å bli helt fantastisk. 

Dennis har til og med lovet å ta noen outfit-bilder av meg i dag, så dere skal ikke se bort i fra en aldri så liten outfit-post senere, juuhuu! Det kommer vel an på om jeg gidder å gi han den fotmassasjen som han til stadighet går og gnåler om, haha, for her i gården må man visst gjøre seg fortjent til den hjelpen man ber om, heheheh.

Sånn.. Da har vi fått på plass noen sånne obligatoriske en-bloggers-morgen-med-en-kopp-kaffe-i-sengen-i-hvitt-sengetøy-på-hotell-bilder, og vi er klar for å ta fatt på dagen.

Hva står på deres plan i dag da, darlings? Er det noen som skal feire Halloween i kveld? 

LOVE YA ♥

Annonse