Annonse

OFF I GO…

Yey! Enda et sånt superinspirerende bilde av det som står foran meg når jeg oppholder meg på de ulike flyplassene vi har her til lands. 

I dag er det riktignok ikke et iskaldt glass hvitvin, men kaffe og vann som står på menyen, og happy-sangen; Volare, snurrer på YouTube. Den bringer alltid frem et smil på leppene mine, som er helt innafor etter denne lille visitten i kjelleren.

Jeg er på Sola flyplass, og på vei tilbake til Oslo, så turen går altså ikke til varmere strøk. Dessverre! Fikk også akkurat beskjed om at NRK vil komme hjem til meg denne uken og filme litt, og vi snakker garderobe samt innholdets verdi, så det skal bli spennende å se det ferdige resultatet som vil bli vist i programmet, Forbrukerinspektørene, på NRK2 om ikke lenge. Gøy!

Har dere en bra dag, folkens? 

SMASK ♥

Annonse