Annonse

OFF TO BERGEN

Da nærmer jeg meg endelig slutten på pakkingen, og gleder meg masse til å sette kursen mot Bergen i morgen tidlig. Har kun pakket med meg sommertøy, og satser på at værmeldingen holder som lovet… Nemlig sol fra en skyfri himmel i en hel uke, og det er noe jeg ser virkelig frem til. Hurraaa! Det beste er at lille vofsen min skal bli med meg tilbake når jeg skal hjem igjen til Oslo om en ukes tid, så nå skal det bli ekstra hyggelig i leiligheten med en liten roomie. Hehe!

Skal prøve å legge meg til rimelig tid i kveld, men kjenner jeg meg selv rett, blir klokken nærmere halv to, før jeg kommer meg til køys. Liker å ha hele leiligheten shinet, og ellers alt klart før jeg drar av sted… Da blir det jo ekstra koselig å komme hjem igjen, og det kan man like!

Jeg ser forresten at mange ønsker svarene på spørsmålsrunden på video… Da kommer isåfall ikke svarene før neste uke, og er det fortsatt stemning for dette? Er nemlig avhengi av redigeringseksperten, Belinda, og henne ser jeg ikke før til uken… Dere bestemmer, søtiser!

Nattinatt når den tid kommer. Mange gode varme klemmer til dere fra meg…

Annonse