OFF TO STAVANGER

Fra kaffe og stress, til enda mer stress og hvitvin. Hvitvin er forøvrig mye bedre når man stresser, og nå sitter jeg og hygger så godt jeg kan her på Gardermoen mens jeg venter på boarding. Det som også er så alright er at jeg ikke har tatt av lyden på kamera, og når man setter det fra seg og trykker på selvutløser, ja da går det ikke akkurat stille for seg. Akkurat på en sånn dag hvor man ønsker at all oppmerksomheten rettes mot deg. Eh, NEI! Bip, Bip, BIP, BIP, BIP, BIP, BIP, BIP, BIP, FØKKINGSBIIIIIIIIIP, knips! Noen som fikk det med seg? Alle? Jamen supre greier. FLOTT! 

Hvis noen lurte, så er jeg fortsatt steik forbanna på iMovie, men jeg lover dere at jeg gir faen ikke opp. Den videoen jeg holder på med SKAL ut på bloggen… Om jeg så må knuse Mac´en og kjøpe ny… Er det ikke irriterende? Sånne tekninske problemer? Kunne ønske jeg var ekspert, selvom jeg liker å overlate den slags til andre. 

Skrives i Stavanger, fininger. Ser det er meldt strålende sol hele uken. Juuubiiii!