OH MAMA…

…What a day!

Denne dagen her, altså… Helt perfekt, og i dag føler jeg meg ekstra voksen. Ikke bare fordi jeg har gjort min borgerplikt og avgitt min stemme i forbindelse med stortingsvalget, jeg har også gitt mitt JA til OL, og i tillegg stiftet mitt helt eget AS. StyleConnection AS! Høres det ikke bra ut? Herreguuud så gøy, og nå kan moroen virkelig begynne. Jeg driver nå et aksjeselskap… MITT aksjeselskap, noe jeg synes er skikkelig stort. Hehe, smiler litt av tanken på både det, og på at vi forhåpentligvis får en ny regjering. 

Det føltes så sinnsykt godt å stemme i dag… Godt å vite at jeg har gjort mitt for en forhåpentligvis bedre fremtid her til lands, og er det noe jeg gleder meg til å se på TV, så er det valgvaken. Da skal jeg sitte klistret til skjermen og heie på Erna, mens jeg trykker i meg et kilo smågodt. Åh, HEIA ERNAAA!!! 

Ellers har jeg fått unna andre «voksne» oppgaver som å levere alle bilag til regnskapsfører, og i tillegg bestille flybilletter til både Bergen og Kristiansund. I morgen er det nemlig tid for enda et bryllup i nettopp Bergen, og neste torsdag drar jeg til Kristiansund for å være konferansier under trend dagene. Juuhuuuuu som jeg gleder meg, og jeg håper jeg har noen deilige blogglesere i Kristiansund, som vil ta turen til Storkaia den dagen, for å hilse på. 

Da jeg kom hjem for ikke lenge siden lå det en fargerik og barnslig overraskelse til meg i posten fra Trixy Starr, og nå kan jeg ta helg med en skikkelig god følelse. Beste fredagen på lenge, og her er litt snaps fra dagen i dag. 

Jeg fikk selvfølgelig i meg en Cacao Crunch fra Smoothie Xchange i dag også… 4. smoothien denne uken, og jeg er fullstendig avhengig. Fullstendig! Noen av dere som har smakt den eller? Finnes ikke noe bedre, og nå har jeg handlet den såpass ofte at hun søte jenten bak disken ikke trenger å si annet enn, «77 kroner», når jeg entrer sjappen. Snakk om service. Hahahah! 

Nå må jeg finne noe i garderoben som kvalifiserer som antrekk i morgendagens bryllup, så da vil jeg bare ønske dere en helt fabelaktig fredagskveld. Har dere noen spennende planer? 

Klem i fleng ♥

What a day!

Absolutely perfect, and today I feel extra grown up. Not only because I’ve done my civic duty and voted in connection with the general election, but I have also established my very own AS. StyleConnection AS! Sounds great, doesn’t it? OMG, this is fun! I now run my own company, which I think is really great. Today all I can do is smile!

Today I also booked some flight tickets to both Bergen and Kristiansund. Tomorrow I’m attending another wedding in Bergen, and next Thursday I’m going to Kristiansund to host the trend days. Juuhuuuuu, I’m so excited and I hope I have some delicious blog readers in Kristiansund, which will head to Storkaia that day to say hello.

When I got home not long ago there was a colorful and childish surprise to me in the mail from Trixy Starr, and now I can enter the weekend with a really good feeling. Best Friday in a long time, and here are some snaps from my day so far. 

I wish you all a lovely Friday night. Do you have some special plans?

Love Love ♥