Annonse

OH NO, HE DIDN’T!!

Først og fremst… God morgen! Tenk det, det er faktisk god morgen for oss… Vi våknet for tjue minutter siden, og forstår ikke hvordan det går an å sove så lenge. Festen i går tok visst fullstenidg knekken på oss, men herregud så gøy vi hadde det. Vi var ikke i seng før halv seks, og det sier jo litt om hvor bra denne festen var, haha. HURRAAA for Caroline – min nydelige venninne som feirer 30 år!

Så… La meg bare fortelle dere hvor crazy tilstandene har blitt her hos oss. Dette Pokémon-opplegget har jo tatt fullstendig av, og dere vil ikke tro hva Dennis kjøpte i går…

IMG_1575

That’s right… POKÈMON-KORT!

Helt forbanna alvorlig talt… Nå har det klikket for min kjære mann, og dere skulle sett begeistringen da han åpnet pakkene med diverse kort, haha. På mange måter er det jo veldig sjarmerende at han har funnet en hobby han digger, men altså… Å gå rundt å fange Pokémons med livet som innsats, og nå samle på kort? Jeg vet ikke helt hva jeg skal si!

I Bergen kryr det av Pokémon-trenere. De er overalt! De er ute i all slags vær, og jakter etter små figurer. Dennis er en av dem, og når sant skal sies er det én ting ved denne hobbyen som jeg klapper i mine hender over – nemlig at Dennis blir med overalt, haha. Jeg kan til og med få han med meg på IKEA, bare fordi at det kan være en god arena for Pokémons, så jaddaaaa… Pokémon GO fører jaggu noe godt med seg likevel.

Jeg ler meg ihjel! Sjå på’n! Min lille NØRD!

IMG_1568

IMG_1572

Det er ingen tvil om at vi gjennopplever slutten av 90-tallet, og at Pokémon har inntatt verden på nytt. Det er jo faktisk noe herlig nostalgisk over hele greien, så nå venter jeg bare på at POG kommer tilbake også. Jeg skal søren meg begynne å spille Pog. Who’s with me??

Snart setter vi kursen mot vakre Rosendal. Det skal bli så fint!

Har dere en fin søndag, fininger?

Annonse