Annonse

OH NO YOU DIDN’T

Okei.. 

Jeg har funnet den mest praktfulle skinnjakken i historien, og det er søren meg ikke en enkel oppgave. Å finne den perfekte skinnjakken er jo like vanskelig som å finne en knappenål på bakken med bind for øyene, og jeg har letet etter den ultimate skinnjakken siden foret på den jeg kjøpte i Paris gikk fullstendig opp i limingen. Denne jakken jeg kjøpte på Kiliwatch har fulgt meg gjennom tykt og tynt, men nå er den på vei mot graven. Tris men sant.. Og siden den tross alt var vintage i utgangspunktet har den vært på en lang vandring.. 

Men så.. Så vant jeg et gavekort på Steen & Strøm til en ganske så okei verdi, og i dag fant jeg det jeg har letet etter siden krigen. Mer av denne fantastiske skinnjakken skal dere få se i Paris, for den blir selvfølgelig med meg på tur. Gud og fader så fornøyd jeg er!

Det får bli med en knøttliten sneak peek foreløpig, for nå svinger taxien snart innom her, hvor en reiseklar Stine sitter og venter. Hurra!

Skrives fra Frankrike, verdens beste lesere ♥ Måtte dere få en vidunderlig fredagskveld.

LOVE YOU ALL ♥ 

Annonse