Annonse

OH, SO GOOD!

//Annonse

Yuuuumyyyyyy!

Hvis dere følger meg på Snapchat, har dere sett at jeg litt tidligere i dag slurpet i meg siste tilskudd i Farris&Juice -familien, og halleluja for en vidunderlig leskedrikk. FOR en smak.. Ananas og sitron!! Kan kombinasjonen bli mer forfriskende i sommervarmen? Hell no!

Jeg skrev om Farris&Juice med det samme de ble lansert, og jeg har mistet tellingen over hvor mange av disse flaskene som har gått ned på høykant, siden vårt første møte. Brus uten å være helt brus, liksom.. DÈT er saker, skal jeg fortelle dere, og jeg må ærlig innrømme at jeg drakk fire slike på rappen forrige lørdag. Til pizza og smågodt.. Da koste jeg meg gløgg, haha. 

Jeg er generelt glad i Farris, men denne her er favoritten da den ikke er tilsatt sukker eller kunstige tilsetningsstoffer, og i tillegg inneholder så mye som 50% fruktjuice. Hurra!

Har dere smakt den?

Grab den med dere neste gang dere er på butikken, og sving innom Farri&Juice på Facebook om dere vil. 

Nam, nam!

Nå må jeg løpe.. Jeg skal hente den fine mammaen min, og så skal vi suse inn til TV2! Husk å tune inn klokken 20.00 i kveld.. Da får dere se mamsen og meg i en gul sofa på God Sommer Norge. Yey!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse