Annonse

OHIO STATE BUCKEYS

OMG!!

Herregud så fine dere er, og herreguuud for en respons på gårsdagens nyhet. Jeg er så overlykkelig at såpass mange av dere gleder dere like mye som meg, og jeg lover å ikke skuffe dere. Dette skal bli så gøy, og tiden flyr fort til januar da sesong 3 begynner å snurre. JIPPI! Tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger, støtte og fine ord. Dere gjør meg så innmari glad at dere aner ikke. Åh! Jeg har så sterke følelser for dere, haha ♥

Dagen har flydd forbi som vanlig, og før en aldri så liten fotoshoot hentet jeg Dennis på flyplassen. Han kom ut i bilen med friske blomster som vanlig, og er ikke jeg heldig så vet ikke jeg. Den fine kjæresten min er jaggu godt oppdratt, hehe!

Så.. Over til dagens outfit før vi popper en øl og gjør oss klare til TV2 sin vårlansering. I kveld blir det fest!

Skjørt fra StyleConnection (kommer til våren) // Genser – Vintage fra London // Wedges fra H&M // Skinnjakke – Vintage fra Paris // Rosa neglelakk fra OPI HER

Alright.. Klokken tikker og vi må få opp tempoet!

Måtte dere få en vidunderlig tirsdag, skjønninger ♥

Annonse